Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

St Marcellin med rödvinssirap och Digestivesmulor

När man börjar få aktietips från taxichaufförer brukar det vara läge att sälja. I och med att även jag nu hakat på den outröttliga restaurangtrenden med smulor så lär dess död vara nära.

St Marcellin
Små Digestive

Rödvinssirap:
1,5 dl Muscavadosocker
4 dl rödpang
1 vaniljstång (delad)
2 hela anisblommor
1 bit kanel
Zest från en halv citron

Koka upp allt och låt sjuda i en halvtimma ungefär. Sila av kryddorna och sjud ner tills det är simmigt. Servera lätt ljummet. (justerat och halvsnott från Robert Maglia)

Recept av: Bananer i skinkrock

Lämna en kommentar