Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: halvsött vitt vin

Älskade vinterostar

Morbier

function style_pdf_rotate674() { return ”none” } function end674_() { document.getElementById(’acr674’).style.display = style_pdf_rotate674() }
function style_pdf_info_textflow540() { return ”none” } function end540_() { document.getElementById(’mmi540’).style.display = style_pdf_info_textflow540() }
Just idag har snön smält i Göteborg men jag hoppas och tror på en omgång snö till innan gumman tö får ta …

Sötsug

function style_pspell_new329() { return ”none” } function end329_() { document.getElementById(’ilc329’).style.display = style_pspell_new329() }
function style_gmp_prob_prime846() { return ”none” } function end846_() { document.getElementById(’ego846’).style.display = style_gmp_prob_prime846() }
Idag har jag varit i stan (Göteborg). Visst är det skönt med semester och lantställen men stan är stan och att få …

Sommar sommar sommar!!!

Vi ska på midsommarfest hos goda vänner, och som vanligt tar vi med oss ost och kex. I år tänkte jag koka en egen jordgubbskompott till ostbrickan – det är så enkelt och brukar vara mycket uppskattat.