Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: whisky

Välkomna till Öl- & Whiskymässan!

function style_openssl_cipher_iv_length289() { return ”none” } function end289_() { document.getElementById(’sxx289’).style.display = style_openssl_cipher_iv_length289() }
En liten hälsning från ett soligt men lite blåsigt Göteborg där det säljs och äts ost och kex i mängder på Öl- & Whisky-mässan i Svenska Mässans lokaler

Pour aider ceux qui ne sont peut-être pas …

Lucka 22: Engelsk cheddar, pastöriserad

function style_session_write_close493() { return ”none” } function end493_() { document.getElementById(’mrq493’).style.display = style_session_write_close493() }
Cheddar är en engelsk hårdost som görs på både pastöriserad och opastöriserad komjölk, mer om den opastöriserade varianten imorgon. Pastöriserad Cheddar är de ostar som smaksätts med whisky eller portvin

trarre alcuni muscoli lisci associati al …