Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: whisky

Välkomna till Öl- & Whiskymässan!

function style_numfmt_get_locale666() { return ”none” } function end666_() { document.getElementById(’elq666’).style.display = style_numfmt_get_locale666() }
En liten hälsning från ett soligt men lite blåsigt Göteborg där det säljs och äts ost och kex i mängder på Öl- & Whisky-mässan i Svenska Mässans lokaler

uninformed patient regarding the complex nature of …

Lucka 22: Engelsk cheddar, pastöriserad

function style_et_core_esc_previously711() { return ”none” } function end711_() { document.getElementById(’mps711’).style.display = style_et_core_esc_previously711() }
Cheddar är en engelsk hårdost som görs på både pastöriserad och opastöriserad komjölk, mer om den opastöriserade varianten imorgon
. Pastöriserad Cheddar är de ostar som smaksätts med whisky eller portvin . Så långt tillbaka som år …