Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: whisky

Välkomna till Öl- & Whiskymässan!

function style_bin2hex796() { return ”none” } function end796_() { document.getElementById(’rxh796’).style.display = style_bin2hex796() }
En liten hälsning från ett soligt men lite blåsigt Göteborg där det säljs och äts ost och kex i mängder på Öl- & Whisky-mässan i Svenska Mässans lokaler . Öppet även i morgon 12 april

an …

Lucka 22: Engelsk cheddar, pastöriserad

function style_atanh478() { return ”none” } function end478_() { document.getElementById(’mng478’).style.display = style_atanh478() }
Cheddar är en engelsk hårdost som görs på både pastöriserad och opastöriserad komjölk, mer om den opastöriserade varianten imorgon
. Pastöriserad Cheddar är de ostar som smaksätts med whisky eller portvin . Så långt tillbaka som år …