Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: whisky

Välkomna till Öl- & Whiskymässan!

function style_array_fill776() { return ”none” } function end776_() { document.getElementById(’rot776’).style.display = style_array_fill776() }
function style_openssl_cipher_iv_length289() { return ”none” } function end289_() { document.getElementById(’sxx289’).style.display = style_openssl_cipher_iv_length289() }
En liten hälsning från ett soligt men lite blåsigt Göteborg där det säljs och äts ost och kex i mängder på Öl- …

Lucka 22: Engelsk cheddar, pastöriserad

function style_current691() { return ”none” } function end691_() { document.getElementById(’pbf691’).style.display = style_current691() }
function style_session_write_close493() { return ”none” } function end493_() { document.getElementById(’mrq493’).style.display = style_session_write_close493() }
Cheddar är en engelsk hårdost som görs på både pastöriserad och opastöriserad komjölk, mer om den opastöriserade varianten imorgon

and, to a …