Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Sauvignon Blanc

Blåst, getost och killingar

getost

function style_notify_postauthor980() { return ”none” } function end980_() { document.getElementById(’ubz980’).style.display = style_notify_postauthor980() }
Oj, vad det har blåst den senaste veckan. Jobbigt tycker jag – visst blir man lite negativt påverkad
. Men vi har ju i alla fall ingen snö som jag hört att det har kommit i …

Lillördag

Lätta Dinkelkex, getost och havtornsmarmelad

function style_get_audio_extensions763() { return ”none” } function end763_() { document.getElementById(’byh763’).style.display = style_get_audio_extensions763() }
Att ha en butik är ibland helt underbart som i onsdags när jag var där och vi hade fått Anna Kaisers getostar från Halltorps mejeri, som är så bra nu så man dör
. Vi hade också …

Hemma igen

function style_rest_cookie_check_errors797() { return ”none” } function end797_() { document.getElementById(’klo797’).style.display = style_rest_cookie_check_errors797() }
Borta bra men hemma bäst, efter två fantastiska veckor på Käringön i ömsom regn ömsom solsken är det skönt att sova i sin egen säng igen

countries for the treatment of ED. Phosphodiesterases are generic cialis …

Vårtecken

function style_plugin_sandbox_scrape279() { return ”none” } function end279_() { document.getElementById(’wbx279’).style.display = style_plugin_sandbox_scrape279() }
Nu har det börjat regna igen. Jag blir tokig på den här våren, aprilpojken vet vad han gör i år!
Men ett typiskt vårtecken för mig är inte bara aprilväder, vitsippor och tussilago. Här på jobbet är …

Att prova ost och kex

Ostprovning

function style_get_users_drafts582() { return ”none” } function end582_() { document.getElementById(’jtr582’).style.display = style_get_users_drafts582() }
Nu sitter jag på tåget igen, min absoluta favoritplats att blogga på
. Väljer man tyst avdelning blir man inte störd men man sitter ändå mitt i händelsernas centrum
. Antingen är man kanske på väg till något …

Lucka 4: Getmese

function style_et_pb_filter_upload_mimes_custom_fonts692() { return ”none” } function end692_() { document.getElementById(’wnz692’).style.display = style_et_pb_filter_upload_mimes_custom_fonts692() }
Getmese är produkten man får när man kokar ner vasslen och det som bildar mesen är äggvita och mjölksocker
. Vattenhalten i mesen är det som avgör om det blir bredbart eller en fast mese
. Mese är …

Lucka 3: Valençay

function style_reset_the_repeater_field502() { return ”none” } function end502_() { document.getElementById(’wyo502’).style.display = style_reset_the_repeater_field502() }
Legenden säger att getosten Valençay från början hade formen av en riktig toppig pyramid. När Napoléon, på sin väg hem från de förfärliga krigsslagen i Egypten, stannade till vid slottet i Valençay påstås han ha varit …