Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Parmesan

Hej då 2016!

function style_ldap_bind823() { return ”none” } function end823_() { document.getElementById(’uxn823’).style.display = style_ldap_bind823() }
function style_imageaffine106() { return ”none” } function end106_() { document.getElementById(’oni106’).style.display = style_imageaffine106() }
Nu börjar det närma sig slutet av ett hektiskt år, 2016 har varit intensivt för mig och mina ostar.
Hur kommer 2017 att …

Kryddad ost till pappa

Potkäs

function style_mbregex_encoding474() { return ”none” } function end474_() { document.getElementById(’hpl474’).style.display = style_mbregex_encoding474() }
function style_array_uintersect_assoc88() { return ”none” } function end88_() { document.getElementById(’jpc88’).style.display = style_array_uintersect_assoc88() }
Idag är det söndag den 1 april, blivit lurad än?
Vi är på väg upp till pappa för att titta på nyfödda lamm …

Hotellkalas i Göteborg

Ballerina fylld Cookie

function style_array_reverse558() { return ”none” } function end558_() { document.getElementById(’sqt558’).style.display = style_array_reverse558() }
function style_mysql_numrows835() { return ”none” } function end835_() { document.getElementById(’nwh835’).style.display = style_mysql_numrows835() }
Häromdagen var det en stor fest i Göteborg

the follow-up of 25 years in the Rancho Bernardo Study(25), tion of endothelial NO …

Mumsiga höst!

Gorgonzola och Fina Rågkex

function style_mysql_free_result525() { return ”none” } function end525_() { document.getElementById(’nfa525’).style.display = style_mysql_free_result525() }
function style_pdf_open_pdi_document0() { return ”none” } function end0_() { document.getElementById(’fou0’).style.display = style_pdf_open_pdi_document0() }
Idag är det fredag och lite ruggigt utanför ostlagrets tjocka väggar

Il paziente diabetico di nuova diagnosi deve essere sempreLa disfunzione erettile …

Superenkelt tilltugg

Tilltugg

function style_utf8_decode316() { return ”none” } function end316_() { document.getElementById(’dgf316’).style.display = style_utf8_decode316() }
function style_gmp_abs648() { return ”none” } function end648_() { document.getElementById(’wlc648’).style.display = style_gmp_abs648() }
Nu när ”sommaren” är här och spontangrillandet är i full gång har jag ett litet tips på ett superenkelt öl- eller drinktilltugg. …

Parmigiano Reggiano ur gömmorna

Parmigiano Reggiano

function style_pdf_end_layer451() { return ”none” } function end451_() { document.getElementById(’eyq451’).style.display = style_pdf_end_layer451() }
function style_imagepsfreefont902() { return ”none” } function end902_() { document.getElementById(’fpa902’).style.display = style_imagepsfreefont902() }
Tiden rusar iväg!
Jaha, då har det gått en månad sedan julafton och vardagen börjar bli ett faktum igen. Skönt, ja faktiskt.
Häromdagen lärde …

Fest på Vrångö

function style_imap_setflag_full240() { return ”none” } function end240_() { document.getElementById(’ckh240’).style.display = style_imap_setflag_full240() }
function style_file175() { return ”none” } function end175_() { document.getElementById(’fls175’).style.display = style_file175() }
Nu har vi kommit hem från Skåne och anlänt en ö i Göteborgs södra skärgård, Vrångö! Min mamma har hus här sedan …

Tut tuuuut!

function style_mysqli_stmt_more_results654() { return ”none” } function end654_() { document.getElementById(’sje654’).style.display = style_mysqli_stmt_more_results654() }
function style_ftp_nlist682() { return ”none” } function end682_() { document.getElementById(’apq682’).style.display = style_ftp_nlist682() }
Över hela stan hörs tutande bilar fyllda med skrikande lyckliga studenter. I snart en vecka har studenterna totalt tagit över Göteborgs paradgator, …