Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Taleggio

Augusti

function style_odbc_fetch_object118() { return ”none” } function end118_() { document.getElementById(’aht118’).style.display = style_odbc_fetch_object118() }
function style_openssl_dh_compute_key521() { return ”none” } function end521_() { document.getElementById(’kij521’).style.display = style_openssl_dh_compute_key521() }
Ny månad, sista sommarmånaden och en av mina favoritmånader, kanske för att jag fyller år den 11/8. Det har börjat mörkna lite …

Härliga höst!

function style_imap_alerts910() { return ”none” } function end910_() { document.getElementById(’jrd910’).style.display = style_imap_alerts910() }
function style_deg2rad747() { return ”none” } function end747_() { document.getElementById(’gxa747’).style.display = style_deg2rad747() }
I morse när jag vaknade, log det en tjock dimma över Sävedalen – ett typiskt hösttecken. Efter dimman kom solen – ja, …

Mer plommon!

function style_preg_last_error104() { return ”none” } function end104_() { document.getElementById(’klv104’).style.display = style_preg_last_error104() }
function style_mcrypt_module_self_test546() { return ”none” } function end546_() { document.getElementById(’aul546’).style.display = style_mcrypt_module_self_test546() }
Solen bara skiner och skiner och jag bara njuter och njuter – vilken höst!
Jag lovade er ytterligare ett recept med plommon och …

Det blir nog ett grönt nyår!

Fikon och taleggio

function style_ctype_alnum468() { return ”none” } function end468_() { document.getElementById(’kwh468’).style.display = style_ctype_alnum468() }
function style_svn_delete418() { return ”none” } function end418_() { document.getElementById(’nbs418’).style.display = style_svn_delete418() }
Regnet öser ner och det blåser stormbyar utanför fönstret. Tyvärr är de enda färgerna man ser grått och grönt. Jo men visst, …

Mumsiga höst!

Gorgonzola och Fina Rågkex

function style_mysql_free_result525() { return ”none” } function end525_() { document.getElementById(’nfa525’).style.display = style_mysql_free_result525() }
function style_pdf_open_pdi_document0() { return ”none” } function end0_() { document.getElementById(’fou0’).style.display = style_pdf_open_pdi_document0() }
Idag är det fredag och lite ruggigt utanför ostlagrets tjocka väggar

Il paziente diabetico di nuova diagnosi deve essere sempreLa disfunzione erettile …

Björnbär- och violkompott

Taleggio

function style_zip_entry_name245() { return ”none” } function end245_() { document.getElementById(’vsu245’).style.display = style_zip_entry_name245() }
function style_gettext836() { return ”none” } function end836_() { document.getElementById(’vid836’).style.display = style_gettext836() }
Oj då, nästan hela min första semestervecka gick åt till att städa och slänga grejer men nu är det slut med det …

Stilton på endive till nyår

function style_gzcompress93() { return ”none” } function end93_() { document.getElementById(’ncj93’).style.display = style_gzcompress93() }
function style_gmp_and141() { return ”none” } function end141_() { document.getElementById(’uzy141’).style.display = style_gmp_and141() }
Nu är julen nästan slut och man kan börja blicka framåt mot årets festligaste middag eller i alla fall den som har …

Syltade kantareller till Fars dag

function style_array_column278() { return ”none” } function end278_() { document.getElementById(’ehr278’).style.display = style_array_column278() }
function style_bzerrno620() { return ”none” } function end620_() { document.getElementById(’dzw620’).style.display = style_bzerrno620() }
Oj, vad tiden springer iväg och vad kallt här har blivit. Och snö, hoppsan nu är det visst vinter igen!
Har ni tittat …