Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: dessertvin

Lucka 19: Saint Agur

function style_session_module_name438() { return ”none” } function end438_() { document.getElementById(’vmo438’).style.display = style_session_module_name438() }
Blåmögelosten Saint Agur är en av de populäraste blåmögelostarna hos gemene man och anledningarna är många. Den görs på komjölk och är berikad med grädde. Detta gör att den är väldigt krämig i konsistensen och mild …

Lucka 12: Stilton

function style_ldap_count_entries121() { return ”none” } function end121_() { document.getElementById(’ais121’).style.display = style_ldap_count_entries121() }
Stilton är en blåmögelost som kommer från England, närmare bestämt tre counties: Derbyshire, Leicestershire och Nottinghamshire. Och för att komma med mera siffror så är det bara sju mejerier som tillverkar Stilton, men de producerar över …