Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Tryffel

Finns det något som diskuteras så mycket som tryffel? Ja, det finns det ju så klart, och framför allt viktigare saker. Men att älska eller inte gilla tryffel är ett hett samtalsämne så här års för oss gourmander!

Jag älskar tryffel därför kommer jag att bjuda på bubblornas favoritost Brillat Savarin fylld med tryffel vid tolvslaget på mitt nyårsfirande idag. Tillsammans med Lätta Dinkelkex från Göteborgs Utvalda, kexet jag alltid väljer när jag vill framhäva osten och vinet – i detta fall äkta champagne.

Gott nytt år alla ostkompisar och hoppas ni alla får en magisk kväll och att vi ostar vidare tillsammans nästa år.

Välkommen 2017!

En kommentar till “Tryffel”

  1. Dags att testa dessa

Lämna en kommentar