Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Tryffel


Finns det något som diskuteras så mycket som tryffel? Ja, det finns det ju så klart, och framför allt viktigare saker
. Men att älska eller inte gilla tryffel är ett hett samtalsämne så här års för oss gourmander!

Jag älskar tryffel därför kommer jag att bjuda på bubblornas favoritost Brillat Savarin fylld med tryffel vid tolvslaget på mitt nyårsfirande idag

. Tillsammans med Lätta Dinkelkex från Göteborgs Utvalda, kexet jag alltid väljer när jag vill framhäva osten och vinet – i detta fall äkta champagne

38TREATMENT FOR ERECTILE cialis online oxide (NO) acts as a physiological mediator, activating the.

.

Gott nytt år alla ostkompisar och hoppas ni alla får en magisk kväll och att vi ostar vidare tillsammans nästa år .

Välkommen 2017!

14 kommentarer till “Tryffel”

  1. Dags att testa dessa

  2. The above dish looks delicious. Please visit – https://www.citywideinjury.com/

  3. Securitybgm

    drafts of literary works

  4. Edelbrockwtz

    new texts were rewritten

  5. Furrionorz

    One of the most skilled calligraphers

  6. Independentjlv

    multiplies (see also article

  7. Amazonnnwiu

    Since manuscripts are subject to deterioration

  8. Vintagevnd

    European glory, and even after

  9. Dysonfuy

    XVII century was Nicholas Jarry [fr].

  10. Foamrgp

    ”Julia’s Garland” (fr. Guirlande de Julie)

  11. Keypadakiq

    Western Europe also formed

  12. Carpetgwi

    consists of the book itself

  13. KitchenAidlju

    handwritten books were made,

  14. Minelabxjw

    Century to a kind of destruction:

Lämna en kommentar