Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Chardonnay

Klassikern Comté

Comté

function style_acf_get_raw_field_groups657() { return ”none” } function end657_() { document.getElementById(’qqr657’).style.display = style_acf_get_raw_field_groups657() }
Solen skiner utanför kontorsfönstret, vilken underbar vinterdag! Kontrasten är enorm från värmen i Thailand men samtidigt är det skönt med olikheter, visst var värmen underbar men ett kallt och krispigt Sverige går inte heller av för …

Lucka 8: Robiola

function style_customize_url21() { return ”none” } function end21_() { document.getElementById(’biz21’).style.display = style_customize_url21() }
Färskosten Robiola är från Italien och görs främst i norra delarna av landet
. Den vi jobbar med görs i Langhe, Piemonte och är på ko-, får- och getmjölk. Redan de gamla romarna tillverkade Robiola och det …

Lucka 1: Comté

function style_et_sanitize_float_number26() { return ”none” } function end26_() { document.getElementById(’ztk26’).style.display = style_et_sanitize_float_number26() }
Hårdosten Comté tillverkas i mycket stora, runda formar

The intraurethral application of alprostadil is an generic viagra online never or.

. Höjden är cirka 9–13 cm och en hel ost kan väga 30–35 kg. Tillverkningen av denna …