Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Vitlök & Basilika

Älskade aubergine

aubergineröra

function style_xmlrpc_server_register_method366() { return ”none” } function end366_() { document.getElementById(’icw366’).style.display = style_xmlrpc_server_register_method366() }
Nu har jag äntligen rört ihop Ewas aubergineröra – den blev jättegod!
Jag började med att dela en mellanstor aubergine på mitten, jag saltade och penslade den med olivolja innan jag satte in den i ugnen på …

Het fotbollsfeber

Chiliost på Vitlök & Basilika

function style_imap_headers907() { return ”none” } function end907_() { document.getElementById(’acb907’).style.display = style_imap_headers907() }
OK, jag gör väl som alla andra – ägnar lite tid åt fotbollsfesten som börjar idag. Tänk vad mycket media ett fotbolls-EM kan få.
Igår hade jag möte med en av våra franska leverantörer och något säger …

Vitlök & Basilika

Vitlök & Basilika

function style_curl_escape264() { return ”none” } function end264_() { document.getElementById(’oby264’).style.display = style_curl_escape264() }
Göteborgs Utvalda har fått en ny familjemedlem så ett Välkommen ligger väl till pass!
Vår nya kamrat är ett kex som skiljer sig något från våra övriga kamrater, vår första smaksatta vän. Ett sprött litet kex med …