Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Vitlök & Basilika

Älskade aubergine

aubergineröra

Nu har jag äntligen rört ihop Ewas aubergineröra – den blev jättegod!
Jag började med att dela en mellanstor aubergine på mitten, jag saltade och penslade den med olivolja innan jag satte in den i ugnen på 200°C i ca 30 min. När den fått färg och sjunkit ihop något är …

Het fotbollsfeber

Chiliost på Vitlök & Basilika

OK, jag gör väl som alla andra – ägnar lite tid åt fotbollsfesten som börjar idag. Tänk vad mycket media ett fotbolls-EM kan få.
Igår hade jag möte med en av våra franska leverantörer och något säger mig att denna mycket trevliga men patriotiska fransman inte skulle uppskatta mina heta fotbollssnacks.
Holländarna …

Vitlök & Basilika

Vitlök & Basilika

Göteborgs Utvalda har fått en ny familjemedlem så ett Välkommen ligger väl till pass!
Vår nya kamrat är ett kex som skiljer sig något från våra övriga kamrater, vår första smaksatta vän. Ett sprött litet kex med smak av vitlök & basilika som är lika gott som drinktilltugg eller till noga …