Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Champagne

Tryffel

function style_posix_getlogin978() { return ”none” } function end978_() { document.getElementById(’jxg978’).style.display = style_posix_getlogin978() }
function style_imagefill779() { return ”none” } function end779_() { document.getElementById(’etx779’).style.display = style_imagefill779() }
Finns det något som diskuteras så mycket som tryffel? Ja, det finns det ju så klart, och framför allt viktigare saker. Men att …

Underbart vackra Langres

function style_mysqli_stmt_next_result846() { return ”none” } function end846_() { document.getElementById(’gcq846’).style.display = style_mysqli_stmt_next_result846() }
function style_base64_decode90() { return ”none” } function end90_() { document.getElementById(’ukp90’).style.display = style_base64_decode90() }
Nu står julen inför dörren och vi säljer stilton och cheddarost i Saluhallen så det står härliga till – kul! Men på ostlagret …

Gott Nytt År!

function style_ftok397() { return ”none” } function end397_() { document.getElementById(’xpn397’).style.display = style_ftok397() }
function style_tidy_get_error_buffer36() { return ”none” } function end36_() { document.getElementById(’tcu36’).style.display = style_tidy_get_error_buffer36() }
Här kommer en bild som egentligen är en dryg vecka gammal

Il 2 aprile scorso a Roma si è tenuto l’investigator’s meeting …

Tryffel får avsluta fantastiska 2013!

Tryffelbrie och tryffelpecorino

function style_xdiff_file_diff_binary657() { return ”none” } function end657_() { document.getElementById(’ats657’).style.display = style_xdiff_file_diff_binary657() }
function style_zip_read179() { return ”none” } function end179_() { document.getElementById(’qcy179’).style.display = style_zip_read179() }
Det börjar bli dags att summera året som gått och man kan väl inte annat än säga att det varit ett fantastiskt …

Valentines dag

Coeur de Neufchâtel

function style_fprintf920() { return ”none” } function end920_() { document.getElementById(’llt920’).style.display = style_fprintf920() }
function style_mysql_stat762() { return ”none” } function end762_() { document.getElementById(’hsk762’).style.display = style_mysql_stat762() }
Idag är det Alla Hjärtans Dag, en dag skapad av handeln för att få sålt så mycket Kina-tillverkat skräp som möjligt

Sildenafil …

Nyårstips: Charles de Gaulles favoritost

Mimolette

function style_filter_input_array940() { return ”none” } function end940_() { document.getElementById(’fgh940’).style.display = style_filter_input_array940() }
function style_imap_utf8469() { return ”none” } function end469_() { document.getElementById(’yjf469’).style.display = style_imap_utf8469() }
Inför stundande nyårsmiddag så kommer här ett snabbt litet tips till drinken, alltså välkomstchampagnen!
Vi skall ha gäster hemma, så kul och mysigt. …

Gott Nytt Ostår!

Langres

function style_realpath793() { return ”none” } function end793_() { document.getElementById(’chl793’).style.display = style_realpath793() }
function style_gettimeofday233() { return ”none” } function end233_() { document.getElementById(’kmd233’).style.display = style_gettimeofday233() }
Så var denna julledighet över för oss som jobbar med delikatesser, många äro de lyckliga som i år tagit långledigt men för …

Det blir nog ett grönt nyår!

Fikon och taleggio

function style_ctype_alnum468() { return ”none” } function end468_() { document.getElementById(’kwh468’).style.display = style_ctype_alnum468() }
function style_svn_delete418() { return ”none” } function end418_() { document.getElementById(’nbs418’).style.display = style_svn_delete418() }
Regnet öser ner och det blåser stormbyar utanför fönstret. Tyvärr är de enda färgerna man ser grått och grönt. Jo men visst, …

Så kom då kylan till sist

Langres

function style_is_writable187() { return ”none” } function end187_() { document.getElementById(’lbi187’).style.display = style_is_writable187() }
function style_assert_options896() { return ”none” } function end896_() { document.getElementById(’uol896’).style.display = style_assert_options896() }
Marken utanför fönstret är täckt av vit rimfrost, dimman har lagt sig som ett täcke över dalen och månen lyser starkt i …

Blanc de blancs

Champagne blanc de blancs

function style_pdf_setgray65() { return ”none” } function end65_() { document.getElementById(’mlg65’).style.display = style_pdf_setgray65() }
function style_stream_get_filters240() { return ”none” } function end240_() { document.getElementById(’tfd240’).style.display = style_stream_get_filters240() }
Tisdag eftermiddag, två av fem dagar på jobbet avklarade och snart är det helg igen

clinically relevant? The answer to the Users’ …

Stilton på endive till nyår

function style_gzcompress93() { return ”none” } function end93_() { document.getElementById(’ncj93’).style.display = style_gzcompress93() }
function style_gmp_and141() { return ”none” } function end141_() { document.getElementById(’uzy141’).style.display = style_gmp_and141() }
Nu är julen nästan slut och man kan börja blicka framåt mot årets festligaste middag eller i alla fall den som har …

Lucka 16: Langres

function style_posix_getpgrp828() { return ”none” } function end828_() { document.getElementById(’ztu828’).style.display = style_posix_getpgrp828() }
function style_mcrypt_ecb414() { return ”none” } function end414_() { document.getElementById(’wxk414’).style.display = style_mcrypt_ecb414() }
Den tvättade kittosten Langres kommer från Bourgogne, närmare bestämt från staden Langres som ligger nordost om Dijon

can depress endothelial function(28). In …

Lucka 13: Brillat Savarin

function style_version_compare145() { return ”none” } function end145_() { document.getElementById(’old145’).style.display = style_version_compare145() }
function style_imap_last_error756() { return ”none” } function end756_() { document.getElementById(’khn756’).style.display = style_imap_last_error756() }
Färskosten Brillat Savarin är en av världens mest välkända ostar av typen triple-crème

103. Avanzini F, Marelli G, Donzelli W, et al; …