Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: cider

Grönt

function style_date_create_immutable275() { return ”none” } function end275_() { document.getElementById(’xak275’).style.display = style_date_create_immutable275() }
Äntligen kom regnet, och både djur och natur kan äntligen andas ut. Väljer därför att blogga och bjuda lite extra grönt, för nu kan allt bli så där grönt och skönt igen så som försommaren skall …

Gott till fotbollen!

function style_xml_set_element_handler595() { return ”none” } function end595_() { document.getElementById(’pfu595’).style.display = style_xml_set_element_handler595() }
Härom kvällen kom några grannar över till oss för att titta på fotboll och jag kände för att fixa till något gott. Man tager vad man haver, sa Cajsa Warg, och vad jag hade hemma var …

Lucka 23: Engelsk cheddar, opastöriserad

function style_imap_fetch_overview514() { return ”none” } function end514_() { document.getElementById(’szn514’).style.display = style_imap_fetch_overview514() }
Den engelska hårdosten Cheddar tillverkas från början bara på opastöriserad komjölk och kallas då Farmhouse Cheddar. Den ystas på komjölk från ursprungsområdet. Cheddarosten kommer från Somerset i sydvästra England.
Om ni någon gång har provat den franska …

Härliga färgsprakande höst

function style_pdf_close_image419() { return ”none” } function end419_() { document.getElementById(’isj419’).style.display = style_pdf_close_image419() }
Nu är det snart november och vår härliga färgstarka höst blir allt brunare och gråare. Många tycker nog att det är tråkigt men jag gillar när man kan krypa upp framför brasan med ett …