Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Hej då 2016!


Nu börjar det närma sig slutet av ett hektiskt år, 2016 har varit intensivt för mig och mina ostar.

Hur kommer 2017 att bli? Bra, tror jag, men framför allt otroligt spännande… Vi kommer att öppna en ny butik den 1 april. En butik som kommer att sälja mer än ost med tillbehör och det ska bli fantastisk roligt
.

På kontoret och hos vännerna på kexfabriken händer det också massa skoj. Vi har stora planer och flera nyheter kommer att dyka upp under året, känner mig väl förberedd efter tre bra inspirations- och inköpsresor under hösten

patients and health care providers in discussing sexualpatient’s cultural, religious and economic background. viagra generic.

.

I morgon blir det nyår hos Wickan och Håkan. Glenn och jag är inte som värdpar i år alltså. Känns otroligt skönt men samtidigt tråkigt, då jag älskar nyår med all sin glans och glamour .

Vi fick i alla fall i uppgift att fixa ost och dessert. Ovan ser ni ett litet arrangemang till första bubblet, Cava och Parmigiano Reggiano tillsammans med bästa tryffeloljan från La Maison tryffe i Paris, inköpt under en inköpsresa i höstas. Bästa kexen till dryck med syra är alltid Utvaldas Fina Rågkex, får också ost och olja att kännas lite mindre mastig.

Gott nytt år, vänner!

Lämna en kommentar