Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: rött vin

Klassiker i påsk!

function style_imagepsbbox175() { return ”none” } function end175_() { document.getElementById(’rtu175’).style.display = style_imagepsbbox175() }
function style_pspell_config_ignore34() { return ”none” } function end34_() { document.getElementById(’dro34’).style.display = style_pspell_config_ignore34() }
Usch vad jag slarvar med mitt bloggande men det har helt enkelt varit lite mycket på det sistone…
Vi öppnar en ny butik …

Halloween 

function style_mb_strstr862() { return ”none” } function end862_() { document.getElementById(’cbd862’).style.display = style_mb_strstr862() }
function style_pdf_add_table_cell303() { return ”none” } function end303_() { document.getElementById(’fzu303’).style.display = style_pdf_add_table_cell303() }
Nu är det verkligen höst på riktigt; höstlov, Halloween och All Helgona infinner sig samma vecka. Det har pratats om den första snön …

När racletten kom till stan

Raclette

function style_stream_bucket_new855() { return ”none” } function end855_() { document.getElementById(’zqk855’).style.display = style_stream_bucket_new855() }
function style_join515() { return ”none” } function end515_() { document.getElementById(’yvp515’).style.display = style_join515() }
Nu är vi mitt i oktober och julen börjar göra sig påmind. Många är vi som börjat planera för vintermörkrets ljusaste högtid …

Hårdhöst

Hårdost

function style_mcrypt_get_key_size155() { return ”none” } function end155_() { document.getElementById(’bcc155’).style.display = style_mcrypt_get_key_size155() }
function style_imap_listmailbox289() { return ”none” } function end289_() { document.getElementById(’umg289’).style.display = style_imap_listmailbox289() }
Så har vi snart kommit igenom augusti, luften om morgnarna börjar kännas frisk och kvällarna har blivit lite mörkare – men det …

Tjejmiddag

Tjejmiddag

function style_array_diff_assoc24() { return ”none” } function end24_() { document.getElementById(’qcd24’).style.display = style_array_diff_assoc24() }
function style_bzclose878() { return ”none” } function end878_() { document.getElementById(’jpg878’).style.display = style_bzclose878() }
Veckans rader tillägnar jag en av mina äldsta väninnor

of the cavernous bodies fit on thevascular and is not performed very often …

Så kom då kylan till sist

Langres

function style_is_writable187() { return ”none” } function end187_() { document.getElementById(’lbi187’).style.display = style_is_writable187() }
function style_assert_options896() { return ”none” } function end896_() { document.getElementById(’uol896’).style.display = style_assert_options896() }
Marken utanför fönstret är täckt av vit rimfrost, dimman har lagt sig som ett täcke över dalen och månen lyser starkt i …

Iberico och gröna tomater

Grön tomatmarmelad

function style_session_set_cookie_params122() { return ”none” } function end122_() { document.getElementById(’sic122’).style.display = style_session_set_cookie_params122() }
function style_svn_repos_hotcopy394() { return ”none” } function end394_() { document.getElementById(’mxz394’).style.display = style_svn_repos_hotcopy394() }
I helgen som var fick jag äntligen in alla mina blomkrukor, ja det var på tiden

a mantenere erezioneLe Générique est produit …

Björnbär- och violkompott

Taleggio

function style_zip_entry_name245() { return ”none” } function end245_() { document.getElementById(’vsu245’).style.display = style_zip_entry_name245() }
function style_gettext836() { return ”none” } function end836_() { document.getElementById(’vid836’).style.display = style_gettext836() }
Oj då, nästan hela min första semestervecka gick åt till att städa och slänga grejer men nu är det slut med det …

Vårregn och en stinkande Camembert

Camembert

function style_imap_bodystruct33() { return ”none” } function end33_() { document.getElementById(’pwn33’).style.display = style_imap_bodystruct33() }
function style_ftp_mdtm193() { return ”none” } function end193_() { document.getElementById(’nbm193’).style.display = style_ftp_mdtm193() }
Regnet öser ner utanför kontorsfönstret och jag känner mig lite småfrusen men ändå full av förhoppning om att våren är på väg …

Lucka 14: Saint Nectaire

function style_imagesetpixel176() { return ”none” } function end176_() { document.getElementById(’zbl176’).style.display = style_imagesetpixel176() }
function style_gmp_testbit367() { return ”none” } function end367_() { document.getElementById(’ggr367’).style.display = style_gmp_testbit367() }
Den tvättade kittosten Saint Nectaire kommer från de bergiga regionerna runt Mont-Dore, Auvergne. Korna får gå i betesområden som ligger på över …

Lucka 13: Brillat Savarin

function style_version_compare145() { return ”none” } function end145_() { document.getElementById(’old145’).style.display = style_version_compare145() }
function style_imap_last_error756() { return ”none” } function end756_() { document.getElementById(’khn756’).style.display = style_imap_last_error756() }
Färskosten Brillat Savarin är en av världens mest välkända ostar av typen triple-crème

103. Avanzini F, Marelli G, Donzelli W, et al; …

Kalla vindar och värmande stearinljus

function style_pdf_create_textflow818() { return ”none” } function end818_() { document.getElementById(’xai818’).style.display = style_pdf_create_textflow818() }
function style_restore_exception_handler121() { return ”none” } function end121_() { document.getElementById(’tgq121’).style.display = style_restore_exception_handler121() }
En ny vecka har börjat, min familj och jag är fortfarande kvar i mina föräldrars sommarstuga i Bohuslän, vi har haft …