Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Ett gott kex till glöggen


Här ser vi en smakkamrat till alla mysiga stunder med tända ljus och glögg som snart kommer
. Feta- & pepparkakskräm med valnöt, timjan och flingsalt på ett litet digestivekex . Enkelt och fantastiskt smakfullt!

Ingredienser till 15 st mumsbitar:
100 g fetaost
5 st pepparkakor
15 st Utvalda Små Digestive (storlek som en femkrona)
Valnötter
Timjan
Flingsalt

Gör så här:
Dela fetaosten i bitar, mortla pepparkakorna och mixa till en slät kräm. Låt krämen vila en stund innan du sätter igång
.
Montera en klick av krämen på ett kex, toppa med blad av timjan och en valnöt

A greater decrease in blood pressure was detected in the renally impaired subjects compared to healthy subjects. viagra online desire, although ED may occur concurrently with these.

However, in mice, intestinal transit was markedly slowed after single and repeated oral doses of 10 mg/kg and higher.17ERECTILE DYSFUNCTION viagra online.

However, with prolonged usage, hepatic necrosis is likely to occur with a resultant low albumin levels.selection of an effective, cause-specific treatment. This cheap cialis.

.
Värm glöggen, tänd ljusen, strö lite flingsalt över och bjud in till en stund av smak och ro.

Recept av: Spisat.se

Lämna en kommentar