Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Rouquefort, färsk dadel & citronzest

Utvalda Små Digestive toppad med rouquefort, färsk dadel & citronzest

Dadelns sötma och citronskalets syrlighet balanserar rouquefortens sälta och starka smak på ett bra sätt.

Recept av: feel good, feel well

3 kommentarer till “Rouquefort, färsk dadel & citronzest”

  1. Julia

    Hej! Jag håller just nu och bedriver UF, jag tycker din bild var riktigt fin och undrar kort och gott om jag skulle kunna få använda den som exempelbild i min affärsplan! Tack på förhand :)

  2. Jenny

    Visst får du det!

  3. Lars O Lindberg

    Bästa Jenny S,
    Tack för hjälpen här om dagen med att hitta en svensk ostblandning för ostfondue, fast jag skulle uppskatta en testad och rimligt dyr produkt, gärna färdig riven i plastpåse… Som tack för samtalet vill jag lämna ett ljuvligt recept på en lyxig efterrätt med färskost (eg typ philadelphia classic), pepparkaksbotten och julglögg… Om du kan repetera förslagen att ersätta emmentaler och gruyere i fondue vore jag tacksam, jag missade nog namnen. Receptet finns på Newsner och heter Saffranscheesecake med pepparkaksbotten och glögglasyr!

Lämna en kommentar