Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Halloween 


Nu är det verkligen höst på riktigt; höstlov, Halloween och All Helgona infinner sig samma vecka. Det har pratats om den första snön och jag som fortfarande har utemöblerna framme…

Vi är i Köpenhamn under lovet bland stinkande ostar, wienerbröd med choklad, ny och fin saluhall och ett pumpafyllt mörkt och stämningsfullt Tivoli, gott och härligt

.

Ett osttips nu när hösten är här är en rökt cheddar, en ost som har blivit vanligare och vanligare i diskarna

2. Patients taking warfarin generic viagra online assessment of all patients presenting with this complain..

. Se bara upp för ostkorven på smält ost från Holland, det är inte den jag menar. Jag har fotat en Farmhouse-variant som rökts i 24 timmar på ekspån, engelsk så klart och gott till röda höstviner
.

Jag har även gjort en god grej med nya fikonkexen från Utvalda, måste bara fota.

/ Jenny 🎃

Lämna en kommentar