Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Halloween 

Nu är det verkligen höst på riktigt; höstlov, Halloween och All Helgona infinner sig samma vecka. Det har pratats om den första snön och jag som fortfarande har utemöblerna framme…

Vi är i Köpenhamn under lovet bland stinkande ostar, wienerbröd med choklad, ny och fin saluhall och ett pumpafyllt mörkt och stämningsfullt Tivoli, gott och härligt.

Ett osttips nu när hösten är här är en rökt cheddar, en ost som har blivit vanligare och vanligare i diskarna. Se bara upp för ostkorven på smält ost från Holland, det är inte den jag menar. Jag har fotat en Farmhouse-variant som rökts i 24 timmar på ekspån, engelsk så klart och gott till röda höstviner.

Jag har även gjort en god grej med nya fikonkexen från Utvalda, måste bara fota.

/ Jenny 🎃

Lämna en kommentar