Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Hemma igen!

”Äntligen hemma!”
Får man säga så?
Hem till moderniteter som till exempel internet.
Efter en härlig och lång semester i Italien och sedan 10 underbara dagar på Käringön så är vår lilla familj hemma igen.
I frysen hittade jag en riktig svensk tradition. Ostkaka med grädde, bär eller hemkokt sylt, det gillar vi alla fyra. Jag kan varmt rekommendera att köpa äkta svensk ostkaka om ni springer på det någon gång.
Många av våra svenska små mejerier gör sin egen ostkaka med mer eller mindre mandel, bitter eller vanlig.
Att frysa ostkaka går jättebra – ibland använder jag det som frysklamp på väg till fjällen eller sommarstugan.
Nej nu måste jag ut i solen, tänk att hon kom till slut även till lilla Svea!

Lämna en kommentar