Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Jobbar hemma!

I dag fredag tog jag mig friheten att jobba hemifrån, både mysigt och effektivt.

Efter att ha fått iväg en offert och ett affärsförslag kände jag mig lite småsugen, till min andra kopp kaffe fick det bli lite ost och kex.

Från Ovikens gårdsmejeri i Jämtland kommer osten Fjällgröna. Den vann guld på World cheese awards i London 2014 – ingen dålig ost att ha till elvakaffet.

Träffade familjen Åkemo som driver Oviken Ost förra helgen i Stockholm när det var ostfestival på Nordiska museet. Vi pratade lite om att komma igång med ett samarbete igen. Jag hoppas att det blir av, för de gör många bra ostar som skulle vara väldigt kul att få sälja.

För övrigt var ostfestivalen väldigt trevlig i år och lockade många fler besökare än året innan!

Trevlig helg här hemifrån!

Lämna en kommentar