Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Det våras för färskosten!

Jag älskar syrligt, salt och sött i kombination! Därför vill jag tipsa om min favoritkombo:
Robiola – färskost på ko-, får- & getmjölk på ett lätt Dinkelkex och en fransk kokos- och passionsfruktmarmelad till. Servera gärna med prosecco!
Till 6 pers: 1 Robiolaost, 1 paket Lätta Dinkelkex, 1 burk kokos&passionsmarmelad, kokosflingor och jordgubbar att garnera med. På ett färgfyllt fat lägg upp dinkelkex med en trekant Robiola på och toppa med marmeladen. Strö lite kokosflingor på toppen och avsluta med en halv jordgubbe. Bubbel i höga glas till blir pricken över i:et.

Lämna en kommentar