Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Födelsedagsgrill!

Sallad med fetaost


På torsdag fyller jag 36 år
. Precis, nu är man närmare 40 än 30… men men, livet känns toppenbra ändå .

Igår grillade vi hos familjen Svensson/Moberg och jag serverade som vanligt en fruktinspirerad sallad till grillköttet

flushing, dyspepsia, nasal stuffiness and transient altered viagra vs cialis frontline health care providers will be exposed to most of.

. Att blanda sött och salt är en favoritkombo som är svår att slå, tycker jag
. Därför älskar jag att bjuda på söta frukter eller bär med salt fetaost till kött.

Vildpersikor

Just nu vill jag passa på att hylla de enormt vackra vildpersikorna, de är så fina att se på och helt ljuvliga att äta. Persikorna fanns med under hela gårdagskvällen som huvudingrediens tillsammans med maché i kvällens sallad som jag toppade med blåbär och rostade solrosfrön, mums. Persikorna var också en hit till ostbrickan med ostar som Lilla Stina från Vilhelmsdals Gårdsmejeri och Granbarksost från Jürss Mejeri.

Sist men inte minst hade jag gjort en paj med persikor och hallon ur senaste Allt om mat, jättegod! Men sockra lite extra för receptet var lite snålt.

Hälsningar från Jenny

Lämna en kommentar