Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Lagrad herrgårdsost, ruccola, syltad apelsinskiva och stjärnanis

Utvalda Små Digestive toppad med lagrad herrgårdsost, pepprig ruccola & syltad apelsinskiva m. förnimmelse av stjärnanis. En kombination som känns jul med den söta apelsinen och stjärnanisen och herrgårdsosten.

Syltade apelsinskivor
3 ekologiska apelsiner, väl tvättade
4 dl vatten
2 dl strösocker
några stjärnanis

Skär apelsinerna i ca 5 mm tjocka skivor. Koka upp vatten, socker och stjärnanis i en kastrull, rör om så att sockret löser sig. Lägg i apelsinskivorna och koka i 10 min.

Recept av: feel good, feel well

Lämna en kommentar