Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Små digestive med kardemummaost och röda vinbär, toppad med vit choklad

Här samsas kardemumma med det lite söta kexet, det hela bryts av med syrliga röda vinbär som sötas med lite choklad.

Små digestive
Philadelfiaost
Hel kardemumma
Röda vinbär
Vit choklad

Mortla kardemummakärnorna och blanda med philadelfiaosten, smaka dig fram till en lagom smakrik blandning.
Jag hade ca 3 msk ost och 0,5-1 krm kardemumma.
Klicka, bred eller spritsa ut en lagom stor klick på kexen.
Dekorera med röda vinbär, färska eller frusna som fått tina.
Strö över lite vit choklad på toppen.

Servera och njut!

Recept av: sarahbakar

Lämna en kommentar