Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Blåsig adventsglögg

Stilton och dadlar

Så var även tredje advent över, den liksom blåste förbi i ordets rätta bemärkelse. I Göteborg har det blåst och stormat i helgen så någon julstämning har varit svårt att få, i alla fall utomhus. I fredags ställde de in både Luciakröning och julljuständning i centrum på grund av stormen.

Men lite glögg har slunkit ner ändå, gott! I lördags var vi på glögg och fick jättegoda Saint Agur-fyllda dadlar. Men orkar eller hinner man inte är det gott att bara toppa lite Stilton med strimlade dadlar. Lägg ost och frukt på Utvaldas Fina Rågkex så blir det heller inte lika sött.

Dags att stressa vidare i julhandeln!

Lämna en kommentar