Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Oståret 2013

Så var det ett nytt ostår. Tänk vad inrutat livet hade varit om ett år bara gick ut på ost, men ibland känns det så. Troligtvis är jag inte ensam om att känna så inför sitt yrke och ost är säkert många gånger mycket roligare och godare än till exempel muttrar och mojänger!

Ett nytt år innebär massor av löften men också mycket hopp, jag som är en ständig entreprenör gillar det här med nystarter och ser fram emot ett händelserikt 2013!

Redan om två veckor bär det av till kexfabriken för workshop tillsammans med andra kexentusiaster, och helgen innan får vi besök av en kille som säljer helt fantastiska schweiziska ostar. Han skall dema i butiken torsdag–lördag under vecka 4.

Trevlig helg på er alla ost- och kexentusiaster! … jag gillar ordet kexentusiast.

(Bilden är förresten från en pressträff för ett par år sen, det var när Små Digestive släpptes.)

Lämna en kommentar