Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Redan januari

Grevé


Hoppsan, dagarna bara springer iväg och vi har kommit till den tiden på året då allt faktiskt skall göras. Under november och december är det lätt att skjuta saker på framtiden – ”det tar vi i januari efter jul”, hör jag mig själv säga.

Vad gäller mig och min omgivning har vi inte bara sagt ”det tar vi efter jul”, utan också ”det tar vi efter att Saluhallen stängt”!

För 123 år sedan startade min morfars morfar en butik i Göteborgs saluhall och för en vecka sedan stängdes den. I och för sig bara under ett år, men känslan var ändå överväldigande
. I snart femton år har butiken varit mitt allt och nu är den bara en byggarbetsplats
.

Många av ostarna som skall fylla den nya butiken vid nyöppningen ligger redan på lagring sedan lång tid tillbaks, på vårt ostlager i Bredöl. När det handlar om ost gäller det att planera noga, många av våra ostar lagras uppåt 18 månader och ibland ännu längre.

Under 2012 har jag därför planerat in några extra ostresor som jag förhoppningsvis kan dela med mig av till er kära läsare

how often were your erections hard enough for• Optimise management of the viagra for sale.

. Men först ut blir en semesterresa till Thailand för hela familjen Ost . Det skall bli väldigt skönt men också spännande att se vad jag kan hitta på den thailändska osthimlen, vi får se?!

Hälsningar från ostlagret!

Lämna en kommentar