Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Tryffel får avsluta fantastiska 2013!

Tryffelbrie och tryffelpecorino

Det börjar bli dags att summera året som gått och man kan väl inte annat än säga att det varit ett fantastiskt år – med Saluhallen nyöppnad och kreativiteten på topp!

Jag, Glenn, Charlie och Rasmus kommer avsluta detta år i goda vänners lag, som vanligt i sällskap med våra närmaste vänner familjerna Lundin/Johansson, Blomqvist och Pauli. Hemma hos oss kommer vi innan middagen bjuda på god champagne och avnjuta den tillsammans med denna ädla drycks bästa vän, nämligen tryffel.

Det finns många goda ostar med tryffel, men just nu i Saluhallen har vi en så fantastisk tryffelbrie att den är alldeles för god att avstå. Krämig, fyllig och med helt underbar tryffelsmak – den får givetvis vara med på vår nyårsmiddag! Vill man istället ha en hård ost med tryffel kan jag varmt rekommendera en tryffelpecorino, den osten skäms verkligen inte för sig och passar precis lika gott i sammanhanget.

Man brukar ju säga att när en dörr stängs så öppnas en annan, så när vi stänger dörren för 2013 så öppnar vi förstås dörren för det nya året 2014. Jag, Glenn, ostarna, vännerna på kexfabriken med Utvalda-kexen, och alla andra på Hugo Ericson ser fram emot att möta er alla på det nya året. Stort tack för 2013, vi ses 2014 för nya härliga upplevelser och smaker.

Kram på er alla och gott nytt 2014!

 

Lämna en kommentar