Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Hemma igen

Borta bra men hemma bäst, efter två fantastiska veckor på Käringön i ömsom regn ömsom solsken är det skönt att sova i sin egen säng igen. Pojkarna är glada att åter vara hemma och kunna cykla med jämnåriga kompisar, själv myser jag bland mina dahlior som börjat blomma under tiden vi var borta. I år har jag laddat upp med åtta rejäla krukor och dahlior i fem olika färger och jag älskar dem!

Igår kväll hade vi lite kompisar här och jag letade fram en burk med egenkokt citronmarmelad, säkert en månad gammal men fortfarande lika god. Backa bak några veckor i bloggen så hittar ni Citronfeber, så gott!

Vi drack Touraine, ett vin från Loiredalen. Det var förstås ett Sauvignon Blanc-vin och då måste man ju bara ha Sainte-Maure till, världens kanske godaste getost. Nu pratar vi syror av alla de slag: torrt vitt vin, Utvaldas Fina Rågkex, getost och citronmarmelad… det är för väl att man själv är på gott semesterhumör!

/ Jenny :)

Lämna en kommentar