Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Midsommarafton närmar sig


Vi har haft toppenväder i Göteborg i en månad nu, men i gårdagens GP läste jag att det var väderförändringar på gång. Så klart, för på fredag är det ju midsommarafton och då skall det så klart regna… Vill inte vara negativ, men vad typiskt!

Här kommer ett tips på hur man kan göra med jordgubbar som vill bli lite sötare och lite vuxnare i smaken (Charlie & Rasmus gillar dem ändå)
.

Dela jordgubbar på mitten och lägg dem i en kastrull, häll över en skvätt vin, till exempel rosé, och pudra ordentligt med florsocker. Vill man, river man lite citrusskal över också. Låt det bara koka upp på svag värme i någon minut

AlmostReassessment and Follow-Up viagra pill.

.

Servera med vaniljglass eller grädde eller varför inte till kalvdans som vi gjorde på Svenska flaggans dag, ostkaka hade också funkat bra.

Charlie valde också att toppa detta mästerverk med lite kaksmulor, nyheten Leopolds delikata mini chocolate chip cookies från Göteborgs Kex fick det bli
. Kan verkligen rekommendera dessa små och perfekta kakor. Gillar man sött tar man fler, men om man bör undvika socker får man i alla fall en liten smak av sötma till kaffet av bara en .

Nu håller vi tummarna för att solen skall stanna i alla fall en vecka till!

/ Jenny

Lämna en kommentar