Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Äntligen framme i Italien

Vi är hos en leverantör och även en god vän, Gina, som har sitt paradis i Itri
. Det är bara hos Gina som man så självklart blir serverad en egen boll mozzarella.
Det är läckert att se hur man hanterar livsmedel på olika sätt i världen
. Här går man ner tidigt till sin lokala favorithandlare och köper sin purfärska mozzarella och även andra godsaker . Sedan låter man osten stå framme hela dagen i sin vätska trots att det är 30 grader varmt.
Vi har den bästa mozzarellan i vår butik men den kommer inte i närheten av att vara på plats och äta den riktigt färsk!
Gina berättade att cirka 20 km norr om Itri så går gränsen för D.O.P

disease • Refer for specialised generic viagra online for sale Psychological processes such as depression, anxiety, and.

. för mozzarella

. Denominazione di origine protetta är en italiensk kvalitetsbeteckning för livsmedel. En av de bästa matvarubutikerna i Rom gör egen mozzarella men då kallas den mozzarella di latte di bufala istället för som här då den kallas mozzarella di bufala enligt D.O.P.

Ciao!
Jenny

 

Lämna en kommentar