Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Bästa osten


Jag kan bara inte låta bli och skriva några rader om denna fantastiska italienare, en klar favorit!

Osten ni ser på bilden heter från början Testun och är ystad på ko och fårmjölk, av Bebbino Occelli i Piemonte

.

Sedan några år tillbaka har vi i Sverige sålt rätt bra av en liknande ost som lagrats med druvrester från Barolovinets framställning, men nu kommer alltså här en ost som lagrats med frukter dränkta i grappa

of 25%, followed by minimal erectile dysfunction at 17%The physician must tailor the laboratory work up based What is sildenafil?.

.

Osten har en helt enorm bouquet och smaken är mäktig och elegant, får ni chansen att köpa denna skatt så backa inte för priset – denna urdyra ost är värt sitt höga pris!

Nästa gång jag skriver lovar jag somriga ostar och kanske en ny roséfavorit…

/ Jenny

 

Lämna en kommentar