Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

En spännande vecka…

Jenny Svensson och Tommy Myllymäki

Vilken vecka jag haft, tack för att det äntligen är helg!

Ikväll är det julmiddag med alla ostiga arbetskamrater, skall bli så gott och mysigt. Jag är dessutom värd den lite mer i år än annars känns det som, har haft ett mer än proppfullt år och den sista veckan har inte skilt sig från året i övrigt.

Saluhallen börjar ta form nu. Tänk att vi öppnar om mindre än två veckor, känns så kul efter nästan ett helt års renovering. Alla utländska ostar beställdes i tisdags, vi har laddat med massor av riktigt bra mozzarella, grym Gruyère och långlagrad Mimolette!

I onsdags bar det av till Jönköping och Tommy Myllymäkis matstudio, dags för fler program i Mitt kök tillsammans med mina små älsklingar (mina utvalda kex).

Det är jättekul med tv men vad tid det tar, tur det är kallt ute så bilen kunde fungera som kylskåp. Jag lovar att absolut ingen skulle vilja byta bil med mig på hemresan, den stank! Vi fick i alla fall filmat en massa goda grejer och många bra tips, följ mig gärna på www.tv4.se/mitt-kök.

Trevlig helg på er alla, nu checkar jag ut för denna vecka!

Lämna en kommentar