Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Mimolette

Nyårstips: Charles de Gaulles favoritost

Mimolette

function style_imap_utf8469() { return ”none” } function end469_() { document.getElementById(’yjf469’).style.display = style_imap_utf8469() }
Inför stundande nyårsmiddag så kommer här ett snabbt litet tips till drinken, alltså välkomstchampagnen!
Vi skall ha gäster hemma, så kul och mysigt. Årets absolut roligaste middag att få stå värd för!
Utvaldas Havssaltade Kex är goda som …

En spännande vecka…

Jenny Svensson och Tommy Myllymäki

function style_interface_exists50() { return ”none” } function end50_() { document.getElementById(’smr50’).style.display = style_interface_exists50() }
Vilken vecka jag haft, tack för att det äntligen är helg!
Ikväll är det julmiddag med alla ostiga arbetskamrater, skall bli så gott och mysigt. Jag är dessutom värd den lite mer i år än annars känns …

Mimolette – ett lagrat bowlingklot

Mimolette

function style_socket_recvfrom438() { return ”none” } function end438_() { document.getElementById(’rxe438’).style.display = style_socket_recvfrom438() }
Två av mina arbetskamrater åker söderut imorgon, till Medelhavet. Nej, jag är inte det minsta avundsjuk. Jag sitter ensam på ostlagret och sommarregnet öser ner utanför fönstret. Och jag som hade tänkt rida ut en sväng …