Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Mimolette

Nyårstips: Charles de Gaulles favoritost

Mimolette

Inför stundande nyårsmiddag så kommer här ett snabbt litet tips till drinken, alltså välkomstchampagnen!
Vi skall ha gäster hemma, så kul och mysigt. Årets absolut roligaste middag att få stå värd för!
Utvaldas Havssaltade Kex är goda som de är, inte alls nödvändigt att ha något på. Men en ost som passar …

En spännande vecka…

Jenny Svensson och Tommy Myllymäki

Vilken vecka jag haft, tack för att det äntligen är helg!
Ikväll är det julmiddag med alla ostiga arbetskamrater, skall bli så gott och mysigt. Jag är dessutom värd den lite mer i år än annars känns det som, har haft ett mer än proppfullt år och den sista veckan har …

Mimolette – ett lagrat bowlingklot

Mimolette

Två av mina arbetskamrater åker söderut imorgon, till Medelhavet. Nej, jag är inte det minsta avundsjuk. Jag sitter ensam på ostlagret och sommarregnet öser ner utanför fönstret. Och jag som hade tänkt rida ut en sväng i eftermiddag.
Kanske blir det så att jag stannar kvar här istället, går en trappa …