Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Getost i vår

Oj, vad tiden springer iväg. Alldeles för längesedan jag satte mig ner för att blogga lite om mitt ostiga liv.

Men nu känner jag att jag vill berätta om min gårdag. Det var nämligen dags för mig att starta en ny ostskola, denna gången för sex olika Kvantum. Alla butiker var härifrån västkusten men jag kände inte alla deltagarna innan. Hur som helst kände jag redan igår att det fanns anledning att tro att vårt gemensamma ostår kommer bli både kul och intressant, precis vad jag önskade!

Dagen började med en mysig frukost och sedan presenterades det och pratades ost fram till efter lunch, självklart åts det en hel del också.

Dagens ostfamilj var så klart getost, den är som allra bäst nu – och vi har ju stått utan ända sedan i julas, i alla fall vad gäller våra svenska färska sorter. Men nu är de här och mycket eftertraktade. Vi säljer Halltorps små getostar som smör i solsken, kul!

Vårhälsningar från ostlagret

 

Lämna en kommentar