Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Glöggmys!

Äntligen är det ok att dricka glögg dagligen, kanske inte så konstigt att man tröttnat på denna söta dryck när julhelgen väl kommer? Men just nu tycker jag det är både gott, mysigt och enkelt att bjuda på glögg – och till glögg bjuder man på pepparkakor och till pepparkakor blåmögel.
Ett tips är att blanda ut osten med creme fraiche då blir den inte så stark och syran som man tillsätter gör glöggen något mindre söt. Dessutom är det lättare att applicera en kräm som också stannar på pepparkakan bättre.
Har ni testat den lila Blossaglöggen 2014 smaksatt med lavendel? Själv tror jag att jag skall bjuda på den till helgen vid ett Luciafirande.
Hörs snart / Jenny

Lämna en kommentar