Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Gott Nytt År!

Här kommer en bild som egentligen är en dryg vecka gammal. Glenn och jag skålade in julen och en bra julhandel lördagen den 19/12.
Min första kommentar efter jag druckit en klunk champagne och ätit lite Brillat Savarin med vår nya marmelad fikon & balsamico var: ”detta är mer än gott nog för nyår, ta en bild Glenn vi använder den i bloggen.”
Inte bara Brillaten utan också getbrien var toppen, Chevre d’Argental på Utvaldas nya kex Surdegskex med havssalt var en toppen kombo.
Detta blir absolut ostarna hos oss i morgon, vi har som vanligt nyår hemma och med tanke på att vi är i flyttartagen ska vi bjuda på fondue (enkelt att fixa) – gissar att iallafall barnen blir glada.
Tack för i år och ett riktigt gott nytt 2015 fyllt av nya ostäventyr, till exempel bär det av till Comte-land, i januari åker vi till Jura :-)
Skål / Jenny

Lämna en kommentar