Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Härligt med fredag och fest till råga på allt!


I morse öste regnet ner men nu skiner solen igen
. Våren 2015 har verkligen svårt att bestämma sig för när värmen skall komma. När skall vi få börja njuta rosévin på riktigt? Jag längtar!

När man är säljare mot premiumbutiker är fredagar en ganska lugn dag för då har våra kunder sina egna kunder att ta hand om. Fredagar är alltså en kontorsdag för oss på Hugo Ericson Ost om vi inte är ute och demar så klart, alltså bjuder på ost.

Det är också dagen då vi provsmakar all ost som kommer till oss

Performance anxiety cheap viagra Almost.

. Idag hade Joakim dukat upp med lite nyheter från Spanien – stora goda getostar som påminde om dom franska klassikerna, Valencay och Pouligny Saint Pierre från Loire.

De spanska ostarna var mycket trevliga, den yngre med aska något mer syrlig och den lite äldre vita hade som förväntat en gräddigare och längre smak. Som jag skrev tidigare så var ostarna rätt stora – 350 g – alldeles för stora för oss fyra som var på kontoret i dag
.

Tror jag tar med dig dem till min barndomsvän Johanna som fyllde 40 år i veckan. Hennes man har fixat med en spontan överraskningsfest i kväll och vad passar bättre där om inte lite goda ostar och kex?!

Grattis Johanna, ses i kväll!

Lämna en kommentar