Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Januarisol!

picandou, havsstaltade kex


Solen skiner i Västsverige idag – så underbart, men tyvärr sitter jag på kontoret och jobbar . Är glad över att jag sitter i naturnära område – Nääs fabriker är fantastiskt vackert – och jag hann med en promenad längs sjön innan jag satte mig för att jobba.

Åkte på en ordentlig ”käftsmäll” som Glenn hade sagt i början på januari, så nu måste jag skärpa mig och fokusera 110 procent på mitt jobb och mina ostar under en tid framöver. Tur att man har ett jobb som man älskar, men även om man gillar sitt arbete kan man ibland hoppas att man hade mer ledig tid.

Alldeles nyss kände jag så, jag blev lite ledsen för en stund och beslöt mig för att ta mig en kopp kaffe, tittade i kylen efter något som kunde pigga upp och hittade en underbar liten fransos som Benoit och Johann från FROMI hade med sig i tisdags när de var här på besök
.

Picandou är en färsk getost med tydlig syra

– upper range (vigorous activity)• Nocturnal Penile Tumescence (NPT) Tests How to get viagra.

. Den tillsammans med en mangokompott på Havssaltade kex från Utvalda gjorde att jag kom på banan igen och fick lust till att blogga. Hade varit trevligt om någon tittat förbi nu för då hade jag kunnat bjuda på en av mina mumsbitar ☺.

Lova mig en sak – unna er de små sakerna i livet! Visst är de söta mina små januariblommor, men inte helt enkla att hålla i liv
. Hur mycket vatten vill en primula ha egentligen?

Nej, dags att gå tillbaks till det jag höll på med, utskick inför alla hjärtans dag!

/ Jenny

 

Lämna en kommentar