Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Lillördag

Lätta Dinkelkex, getost och havtornsmarmelad

Att ha en butik är ibland helt underbart som i onsdags när jag var där och vi hade fått Anna Kaisers getostar från Halltorps mejeri, som är så bra nu så man dör. Vi hade också fått lite nya produkter på havtorn, ett företag från Bollebygd, kommer inte ihåg vad det hette… men vilken marmelad!

Så när jag kom hem i onsdags blev det att fira lillördag för mig och Glenn. Som tur var hade vi ett öppnat ”nya världen”-vin på Sauvignon Blanc i kylen. Detta tillsammans med Utvaldas Lätta Dinkelkex blev kalasgott!

Jag gissar att det är lika gott på helgerna som på en onsdag, så ett tips är att inhandla dessa friska lite vårlika produkter snart, innan getostarna minskar i utbud i samband med att getterna sinar lagom till jul.

Nästa vecka blir det Mitt kök-inspelningar hos Tommy i Jönköping. Hoppas få med mig något kul recept där ifrån.

Trevlig helg alla ostvänner/Jenny

Lämna en kommentar