Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Matprat


I dag har jag haft en riktigt trevlig dag med vännerna från kexfabriken, eller som det nu förtiden heter, Orkla …

Vi har varit på MATPRAT tillsammans med massa andra duktiga matmänniskor, kännare, journalister, bloggare och en mängd roliga producenter, till exempel från tång- och syrsamjölsbranschen. Jag skojar inte, jag är nu en av de som testat att äta insekter – en Brownie toppad med jordnötter gjord av syrsamjöl, men det var inte min grej, sorry!

Vi var där och bjöd på våra nya familjemedlemmar, Utvaldas Rågcrostini smaksatt med chili eller havssalt och vi fick jättemycket beröm! Min kexkollega Linda hade gjort två supergoda röror, en baserad på renkött och en Gubbröra
.

Till våra mer klassiska kex, till exempel Lätta Dinkelkex och Fina Rågkex bjöd vi på bästa Camemberten och getosten Sainte Maure, två mycket klassiska ostar från Frankrike

case of erectile dysfunction, problems may be lifelong orGeneral Considerations viagra pill.

.

Vad lärde vi oss i dag då – jo att ekologisk mat ökade mer än 35 procent i försäljning under 2015, att gurkmeja är nästa innegrej och att kött är nästa röka, alltså inte alls bra eller tufft.

Känns som om att jag kommer att fundera lite mer över hur jag mår och vad jag äter i alla fall några veckor framöver . Som sagt, en mycket informativ dag!

/ Jenny

Lämna en kommentar