Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Medelhavsvärme!

Det är så varmt i Göteborg nu, så att äta något annat än glass, frukt och lite plockmat med välkyld rosé är inte tal om.

Tillsammans med goda korvar, salta Salinas, ostar och oliver vill jag verkligen framhäva mozzarella av högre kvalitet. Håll utkik, för lite här och var i bättre butiker har det börjat dyka upp pinfärsk mozzarella direkt från Neapel.

Glenn glömmer aldrig första gången vi var i Neapel tillsammans och jag frågade honom om han hade ätit riktig buffelmozzarella, han tittade på mig som om jag var en idiot. Hur kunde jag förolämpa honom så.

Efter vi fick in vår första gemensamma dagsfärska mozzarella-boll på 250 g med bara olivolja och salt förstod han vad jag menade, det var skillnad det fick han medge!

Jag njuter vidare i värmen!

/ Jenny

Lämna en kommentar