Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Mer Utvalda

Nu sitter jag på Bromma flyglats och äter sushi medan jag väntar på flyget hem till Göteborg. Jag har träffat mina vänner på Göteborgs Kex som nuförtiden har sitt huvudkontor i Solna bland alla andra matjättar. Fabriken ligger så klart kvar i Kungälv utanför Göteborg men marknad och ekonomi har fått flytta till huvudstaden sedan några år. Så när vi nu säljer in kexen överdriver jag gärna min dialekt lite för att framhäva västkusten.

Det är alltid spännande att jobba med Utvalda-kexen – att få lov och gästspela med ett annat livsmedel än ost även om det är väldigt likt. Vi har ju byggt upp kexserien utifrån mina älskade ostfamiljer. Hoppas och känner att vi gjorde ett bra jobb idag och att ni snart får träffa en ny familjemedlem ute i butikerna.

Hade ni frågat Charlie och Rasmus om vad som är bäst med min Utvalda-inblandning så hade svaret kommit snabbt och med ett stort leende på läpparna: Smakprover!

Min resväska är fylld till brädden av spännande nyheter och söta klassiker. Kanske öppnar jag väskan redan på Landvetter för att bli populär!

Hälsningar från Jenny

Lämna en kommentar