Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Öl

American pale ale, Ipa, Dipa och Stout, vad pratar jag om egentligen? Jo just det, öl som är så otroligt populärt just nu.

Nästa tisdag ska vi ha ett kundevent på jobbet, ost och ölprovning. Därför anordnade vi en liten work shop i ämnet i går tillsammans med ölexperten Simon.

Oj, vad lyckat det blev, och vad gott det var! Från att ha varit rätt skeptisk till att nu vara sugen på mer, det trodde jag aldrig!

Vi provade åtta olika ölsorter och lika många, om inte fler, ostar plus charkuterier och kex, Salinas från Utvalda.

Kontentan blev att nästa tisdag kommer vi lyfta fyra olika öl med passande ostar. Vilka det blir är för tidigt att avslöja, men jag lovar att skriva om det i nästa vecka. Framför allt en kombination blev jag väldigt förtjust i, getost och …

Vi hörs snart igen och då med mera ölinfo.

/Jenny

 

Lämna en kommentar