Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Skolavslutning

Då var det här, sommarlovet, och för mig som brukar ta långledigt över sommaren så är det bara knappt två veckor kvar till min semester, jippi!

Solen har skinit konstant i två veckor i Göteborg så sommarkänslan är också total, allt känns helt rätt.

Våra svenska jordgubbar är sagolika, likaså tomaterna. Jag köper en sort som kallas jordgubbstomater från Bua i Varberg, så söta och goda.

Tillsammans med vildpersikor, basilika och citron är känslan total – sommaren är här – årstiden då vi frossar Lätta Dinkelkex, mozzarella och nytt för i går en helt grym buffelricotta.

Njut av sommaren ostkompisar!

En kommentar till “Skolavslutning”

  1. Catarina

    Hej,

    Jag åt nyligen på restaurang i Spanien och där serverades en vansinnigt god mögelost. Kyparen talade dålig engelska, men jag förstod så mkt som att den var fransk och namnet lät som ’Halley Balley’. Kan ngn hjälpa mig lista ut vad han kan ha menat? Tack på förhand.

Lämna en kommentar