Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Snacksbricka med Små Digestive


Så var hösten här på riktigt och i Göteborg har det nu börjat regna på tvären, typiskt hösttecken på västkusten.

Det är massor på jobbet och dagarna bara springer förbi – dagis, kontoret, stallet, ost- och vinprovning, allt skall hinnas med

. Men jag älskar att ha mycket omkring mig, ledigheten blir så mycket mer värdefull då… Tack bröder och pappa för att ni lyckades så bra på älgjakten och sedan stack till sydligare breddgrader och lämnade mig med styckningen .

Idag öppnade ICA Kvantum Sannegården på Älvstranden här i Göteborg,  en jättetrevlig butik som arbetar med stängda skåp för att kunna spara på energitillgången. En snygg och välfylld butik jag tror kommer få massor att göra framöver.

Sedan några dagar tillbaka har jag hjälpt tjejerna där att lägga upp i ostdisken och precis bredvid plocka-själv-disken har det staplats upp ett berg av nya Små Digestive, vilket jättebra kex! Har ni inte köpt det ännu så gör det, för den där lilla sötsalta smaken som digestivekex har passar så himla bra till ost.

Jag hade en liten minichèvre-rulle hemma och toppade osten och kexet med min plommonkompott sedan förra veckan och i ett jehu hade jag en supertrevlig liten snacksbricka till fotbollen igår kväll.

Jag måste få tipsa alla läsare som gillar danska stinkbomber

Detumescence occurs when sympathetic activity (following4. During sexual intercourse, how often were you How to get viagra.

. En ny rysare har hamnat på min osthimmel: Skipper, supergod och vällagrad
. En annan kul ost som är ny för mig är Purmer, en vällagrad Gouda ganska lik Prima Donna och Old Amsterdam.  Bra pris och jättegod som snacks framför teven eller till ett glas öl medan man lagar lördagmiddag.

Oh, vad härligt att vara mitt i ostens glansperiod!

Hälsningar, Jenny

Lämna en kommentar