Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Sol & semester

Kan man ha det så härligt som vi svenskar har det nu? Svea, du är förlåten för allt regn och rusk!

Läste häromdagen att jordgubbarna börjar ta slut – det är änna natta. Nu gäller det att äta ordentligt så länge dom finns kvar.

Har man tröttnat på jordgubbar och glass är här en anammat vacker och delikat kombo.
Getost och bär. Ja, jag vet jag tjatar, här också med timjan.

Vi är på Käringön och gottar oss under några veckor och vad passar då bättre än snacks som går med vitt innan fisk och skaldjur.

Som alltid väljer jag ett kex med lite syra, alltså Fina rågkex till getter och vitt vin.

Njut av sommaren vänner och frossa i ost, söt frukt/bär och sol!

Lämna en kommentar