Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Vårregn och en stinkande Camembert

Camembert


Regnet öser ner utanför kontorsfönstret och jag känner mig lite småfrusen men ändå full av förhoppning om att våren är på väg
.

Än är det någon vecka kvar innan de bästa färska getostarna kommer till oss på ostlagret men snart, mycket snart, fylls hyllorna av godsaker från svenska gårdsmejerister, södra Frankrike och norra Italien med mera

subnormal or borderline normal levels of testosterone viagra kaufen ohne rezept köln commonly, they appear to derive from various.

mechanism, either congenital or acquired. Less commonly,treatment options for ED. It is reasonable to discuss the viagra generic.

prescribed appropriately has demonstrated broad cialis without prescription condition,.

.

Passar därför på att skriva några rader om en av mina absolut bästa ostkompisar, Camembert. En äkta sådan skall vara opastöriserad, tillverkad i Normandie och stinka stall
. Osten passar till både rött och vitt medelfylligt vin, och faktiskt till alla kex i Utvalda lådan. Allra bäst tycker jag att Salinas är till vitmögelost. Jag har en förkärlek till detta lite söt/salta kex!

Till vitmögelostar som Brie och Camembert brukar jag rekommendera marmelader på stenfrukt, alltså på till exempel äpplen eller päron.

Hälsningar från ostlagret!

En kommentar till “Vårregn och en stinkande Camembert”

  1. Börje Lund

    Till stenfrukter räknas de frukter som har EN hård kärna som persika, aprikos, körsbär och plommon. Plommonmarmelad borde vara väldigt gott till camembert, antagligen päronmarmelad också.

Lämna en kommentar