Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Dan före dan före dopparedan!

Stilton Colston Bassett

Idag är det fjärde advent och julen står verkligen för dörren, jag vill passa på att ge er ett litet gourmet-tips (och en förmaning) innan julafton. I morgon den 23 december spås det bli en lugnare handel än andra år då vi svenskar haft gott om tid att handla i år, detta beroende på hur julen ligger i veckan. Så finns det tid över så ta er till en bra butik eller till en saluhall nära dig och be om en riktigt bra stilton för det kan skilja så enormt!

Glenn, barnen och jag glöggade med några vänner igår och vår stilton från Colston Bassett var så omtyckt och höjd till skyarna. Heja, heja småskaliga och hantverksmässiga livsmedel. Ät hellre lite mindre i jul av något som smakar riktigt bra än massor av billig skit.

Detta får bli det sista jag skriver innan jul, för snart kommer syrran med familj och då blir här ingen lugn stund.

God jul alla ostkompisar, hörs gör vi närmare nyår!

 

Lämna en kommentar