Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Gott Nytt Ostår!

Langres

Så var denna julledighet över för oss som jobbar med delikatesser, många äro de lyckliga som i år tagit långledigt men för oss i matbranschen är nyårshandeln redan i full gång!

Jag har bara två ostar i min hjärna just nu: Langres och Stilton. Den förstnämnda till champagne och den sistnämnda till portvinet som är kvar sedan jul, och nyårsaftonen är räddad!

Mina två favoriter Utvaldas Lätta Dinkelkex och Fina Rågkex är också ett måste, bästa kexen efter en stor nyårsmiddag. Kexen är tunna, nätta och väldigt goda och det är det som gör att jag ofta rekommenderar just dem i samband med en middag med mycket mat och ost som näst sista rätt!

Gott Nytt År på er alla vänner där ute i kylan, nu springer jag upp till butiken och säljer lite mer nyårsost.

Hälsningar från ostbutiken!

Lämna en kommentar