Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Potkäs på teve

Potkäs

Det har verkligen varit full rulle i Saluhallen sen vi öppnade ostbutiken igen, jätteroligt! Det är så kul att träffa alla gamla och nya kunder.

För ett tag sen skrev jag ju om hur man gör en potkäs, som är ett bra sätt att ta vara på gamla ostskalkar. I dagens Mitt kök pratar jag om en lite annorlunda variant. Se det!

Passa också på att titta på bonusklippet där jag pratar om tre lite ovanligare ostar, som alla är personliga favoriter!

Nu tar jag lite bloggledigt över jul, men vi ses igen i mellandagarna.

GOD JUL från ostbutiken

/Jenny

Klipp: Mitt kök lagar potkäs med julsnaps

Klipp: Jenny Svensson om ovanliga ostar

Lämna en kommentar